Kaotuselainel Euroliiga klubi vallandas peatreeneri

Karl-Joosep Küngas
Copy
Zvezdan Mitrovic.
Zvezdan Mitrovic. Foto: ERDEM SAHIN/SCANPIX

Möödunud hooajal EuroCupi esikohaga Euroliigasse pääsenud Monaco korvpalliklubi otsustas lõpetada koostöö peatreener Zvezdan Mitroviciga.

Mitrovic on Monacoga väga palju saavutanud. 51-aastane loots juhendas Prantsusmaa tippklubi esimest korda aastatel 2015-2018. Toona võideti kolmel korral Prantsusmaa karikasari ning kahel korral jõuti Meistrite liigas nelja parema hulka.

Korraks ametist taandatud Mitrovic naasis Monaco juurde eelmisel suvel ning viis klubi kiiresti EuroCupi meistritiitlini. Sellega tagati ka koht tänavuseks hooajaks Euroliigas, mida alustati ka väga korralikult.

Pärast üheksat vooru oldi heitluses play-offi viivate kohtade eest, ent seejärel järgnes mõõn. Hetkel ollakse kaotanud järjest viis kohtumist ning langetud tabelis 14. reale.

«Zvezdan Mitrovici nimi on igavesti kirjutatud Monaco korvpalliklubi ajakukku. Täname sind siiralt tehtud töö eest,» seisis Monaco teadaandes.

Monaco väga kaua aga peatreenerit ei pidanud otsima. Uueks lootsiks palgati Saša Obradovic, kes juhendas Prantsusmaa tippklubi ka tunamullu. Treenerina on ta ametis olnud veel ka näiteks Kubani Lokomotivis, Berliini Albas ja Belgradi Crvena zvezdas.

Saša Obradovic.
Saša Obradovic. Foto: nph / Hafner via www.imago-images.de
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles