M-Sport on uue auto testimisega jõudnud lõpufaasi

Christopher Krutto
Copy
M-Spordi Ford Puma Rally1-auto.
M-Spordi Ford Puma Rally1-auto. Foto: M-Sport / Twitter

Autoralli MM-sarjas valmistutakse hoogsalt järgmiseks hooajaks ja nüüd kinnitas M-Spordi tiimipealik Richard Millener, et meeskond on jõudnud oma uue masina testimisel lõppfaasi.

Sel nädalal ootab M-Spordi uut Ford Puma Rally1-te viimane arendustest Soomes, kus pannakse masin proovile talvistes oludes. M-Sport oli esimene, kes uue auto sõitma sai ja nüüd ollakse pika arendustee lõpus.

«Polaarjoone lähedal sõitmine annab meile head aimdust, kuidas auto ekstreemsete tingimustega toime tuleb,» rääkis Millener Dirtfishile antud intervjuus. «Teame näiteks hübriidajami parameetreid, aga see test annab meile hea võimaluse näha, kuidas kõik asjad külmas ilmas töötavad,» lisas ta.

«Oleme lähedal auto valmis saamisele ja selline külma kliima testimine on alati pea viimane asi testimise plaanis. Kõik muutub nüüd väga reaalseks ja põnevaks. Palju on veel teha, aga oleme juba kõvasti tööd selle auto kallal teinud,» seletas Millener.

«Oleme sõitjatelt saanud positiivset tagasisidet nii jõudluse kui ka vastupidavuse poolelt. Oleme lühikese ajaga teinud väga suure arengu. Seetõttu saame Soome minna positiivse mõtteviisiga ja olla kindlad ning enesekindlad selles, mida teeme,» jätkas M-Spordi tiimipealik.

Dirtfishi andmetel teevad põhilise testitöö Craig Breen ja Gus Greensmith.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles