MMilt medali noppinud Eesti rattatalent astus karjääris suure sammu edasi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Madis Mihkels poseerimas juunioride MM-pronksiga.
Madis Mihkels poseerimas juunioride MM-pronksiga. Foto: UCI

24-aastase vahe järel tänavu Eestile maanteeratturite MMilt medali toonud Madis Mihkels tõmbab ülejärgmisel aastal selga Intermarche-Wanty-Gobert'i särgi.

Meesjuunioride grupisõidus pronksile tulnud 18-aastane Mihkels sõidab järgmisel hooajal küll veel Team Ampler-Tartu 2024 meeskonnas, kuid 2023. ja 2024. aastal ilutseb tema seljas juba Belgia World Touri ürp, mida hetkel kannab ka meie teine rattaproff Rein Taaramäe.

«Mul on väga hea meel Intermarche-Wanty-Gobert tiimiga liituda. Juuniorina ei olnud mul palju võimalusi enda tõestamiseks koroonaviiruse pandeemia tõttu, aga mu sooritus maailmameistrivõistlustel näitas, milleks ma võimeline olen,» rääkis Mihkels pressiteate vahendusel.

«Meeskond on jätnud mulle väga sõbraliku atmosfääriga mulje. Otsustasime ühiselt, et minu jaoks on parim sõita esmalt aasta Team Ampler-Tartu2024 tiimis, kuid mul on võimalik samal ajal osaleda ka nende treeninglaagrites. Rein Taaramäe on minu jaoks suurepärane mentor,» jätkas ta.

Alates augustist liitub Mihkels Intermarche-Wanty-Gobert tiimiga stažöörina, mis annab talle juba siis võimaluse Belgia klubi võistlustel esindada.

Lisaks MM-medalile tuli Mihkels tänavu EMi temposõidus juunioride seas seitsmendaks ning võitis Ungaris toimunud Rahvuste karikasarja kuulunud võistlusel kaks etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles