Red Bull sõlmis tiitlivõitude arhitektiga pika lepingu

Postimees Sport
Copy
Christian Horner (vasakul) ja Max Verstappen.
Christian Horner (vasakul) ja Max Verstappen. Foto: ANTONIN VINCENT via www.imago-images.de/SCANPIX

Red Bulli vormel 1 meeskond sõlmis tiimipealiku Christian Horneriga uue lepingu, mis kehtib 2026. aastani. Britt on energiajoogi vormelitiimi vedanud alates 2005. aastast ja aidanud MM-tiitlini Sebastian Vetteli ning tänavu Max Verstappeni.

48-aastane Horneri juhtimisel on Red Bull võitnud viis sõitjate meistritiitlit ja neli konstruktorite karikat. Paari nädala eest oma esimese MM-tiitli võitnud Red Bulli esisõitja Verstappen kuulutas pärast triumfi, et tahaks tiimis jätkata veel 10–15 aastat.

Tundub, et hollandlase sõnu on kuulda võetud ja esimene samm on kuulsa tiimipealiku lepingupikendus. Meeskond on alustanud läbirääkimisi ka Verstappeniga, et sõlmida pikaajaline leping.

Praegune leping Verstappeniga kehtib Red Bullil 2023. aasta lõpuni, ka Mercedese esipiloodi Lewis Hamiltoni praegune leping lõpeb samal hooajal. Tiimi nõustaja ja oluline niiditõmbaja Helmut Marko ütles, et hollandlase sõnum ülipikast lepingusoovist pole nendeni jõudnud. «Tema mänedžerid pole seda sõnumit veel kuulnud. Hetkel käivad läbirääkimised,» ütles Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles