Väljaanne: Euroliiga klubi pakkus Kotsari eest umbes 200 000 eurot

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar Hamburgi särgis.
Maik-Kalev Kotsar Hamburgi särgis. Foto: eurocupbasketball.com

Viimasel nädalal on erinevad Euroopa korvpalliportaalid kirjutanud, et Euroliiga klubi Istanbuli Fenerbahce tegi Hamburgi Towersile eestlase Maik-Kalev Kotsari eest pakkumise. Nüüd avaldas Saksamaa väljaanne Abendblatt, et pakkumise suurus oli umbes 200 000 eurot.

Üks esimesi, kes Fenerbahce huvist Kotsari vastu rääkis, oli Leedu korvpalliajakirjanik Donatas Urbonas. Nimelt vajab Fenerbahce korvi alla täiendust, sest juba pikemat aega on traumaga väljas Danilo Barthel, lisaks langesid hiljuti rivist Devin Booker ja Ahmet Duverioglu. Kuulduste kohaselt lüüakse käed Ateena Panathinaikosest lahkuva Jehyve Floydiga, kuid enne teda sooviti hoopis Kotsarit.

«Tegelikult tahtis Fenerbahce hoopis teistsugust tsentrit, Maik Kotsarit. Ta on teist aastat Euroopas Hamburgis mängiv eestlane. Tema keskmised näitajad [EuroCupil] on 24 minutiga 12 punkti ja 4 lauapalli,» jutustas Urbonas.

Seejärel avaldas portaal Archysport, et Fenerbahce pakkus Hamburgile Kotsari eest kuuekohalist väljaostusummat ja mängijale tasuvat lepingut.

Ent portaal Abendblatt läks veelgi konkreetsemaks ning kirjutab, et pakkumise suurus oli umbes 200 000 eurot. «Pärast omanikega suhtlemist jäi spordidirektor Marvin Willoughby vankumatuks ja keeldus. Eestlase lahkumine olnuks play-offi pääseda soovivale Towersile kibe hoop,» kirjutati artiklis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles