Michael Schumacheri palk on langenud 7 miljonile eurole

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher on kaotanud pärast tagasitulekut kolme vaheaasta järel oma endiste aegade sõiduvormi, kuid Mercedese tiimi jaoks on jätkuvalt tegemist väärtusliku mehega.

Karjääri jooksul koguni 91 etappi võitnud sakslane ei saanud 2010. ja 2011. aastatel ühtegi poodiumikohta, kuid Daimleri kontserni esindaja Dieter Zetsche sõnas hiljutises intervjuus, et Schumacher on nende arvates endiselt mootorispordis ikoon ja nemad tahaksid, et ta jätkaks ka aastal 2013, kirjutab ERR Sport.

Kunagi Ferraris peaaegu 25 miljoni euro suurust aastapalka teeninud (millele lisandusid ka suured boonused etapivõitude eest ning meeletud reklaamirahad) Schumacher saab algava hooaja eest Mercedeselt vaid 7 miljonit eurot.

Samas on kindel see, et hoolimata kesistest tulemustest on Schumacher Mercedese jaoks endiselt hea äriprojekt, kuna sakslase kuulsus aitab autofirmat reklaamida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles