Mainekas ralliajakirjanik: ma pole kindel, et Tänak Hyundaiga täiesti sina peale sai

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak Rally Estonial.
Ott Tänak Rally Estonial. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Mainekas ralliajakirjanik Colin Clark reastas tänavuse hooaja 10 parimat WRC-sõitjat ja Tänaku leiab sarnaselt eelmise aastaga tema nimekirjas kuuendalt kohalt.

«Ülimat pettumust valmistav hooaeg 2019. aasta maailmameistrile, kes lootis tagasihoidliku 2020. aasta kindlalt seljataha jätta.

Tänakul oli tänavu kõvasti halba õnne – Hyundait vaevanud vedrustuse probleemid võisid talle paar võitu maksma minna. Aga asi on selles, et isegi, kui kõik paistis mugavalt minevat, ei paistnud Ott täiesti õnnelik või mugav.

Pole küsimust, et Hyundai vedas Tänakut tänavu alt, aga selle autoga on keeruline sina peale saada ja ma pole kindel, et Tänakul see üldse õnnestus,» kirjutas Clark Dirtfishis avaldatud järjestuse juurde ja lisas: «Pole küsimust, et oma päeval on Tänak kiireim, julgeim ja üks halastamatumaid sõitjaid.

Esikoha noppis noor rallitalent Kalle Rovanperä, kes tänavu WRC-sarjas oma esimesed etapivõidud noppis. Teiseks jäi kaheksanda MM-tiitli võitnud Sebastien Ogier ja kolmandaks tuli Elfyn Evans.

Colin Clarki hooaja 10 parimat WRC-sõitjat:

1. Kalle Rovanperä

2. Sebastien Ogier

3. Elfyn Evans

4. Thierry Neuville

5. Craig Breen

6. Ott Tänak

7. Takamoto Katsuta

8. Adrien Fourmaux

9. Dani Sordo

10. Gus Greensmith

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles