Klitško vastane kurdab: mind üritatakse endast välja viia

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora laupäevaseks matšiks valmistumas.
Dereck Chisora laupäevaseks matšiks valmistumas. Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul seisab Vitali Klitško ja Dereck Chisora vahel ees profipoksi WBC versiooni raskekaalu tiitlimatš. Vastasseisu eel kurdab Chisora, et tema teele on seatud mitmeid takistusi.

Esmalt oli korraldajatele vastukarva Chisora poolt välja valitud muusika, mille saatel ta soovis poksiringi sammuda. Chisora valik langes komöödiasarja «Only Fools and Horses» tunnusmuusikale, kuid sakslastele (tiitlimatš toimub Münchenis – toim.) tema valik ei meeldinud, kirjutab The Sun.

«Nad tahaksid, et ma tuleksin ringi mingi eurorocki loo saatel nagu näiteks Europe’i The Final Countdown,» pahandas Chisora.

Seejärel jäi Suurbritannia poksijale ette talle antud ööbimiskoht. Nimelt olevat tema hotelli kõrval kärarikas ehitusplats, kus ei olnud võimalik pärast hommikust trenni magada. Siiski on Chisoral olukorrale oma põhjendus.

«Ausalt öeldes on mul tunne, et Klitškod üritavad mind endast viia, kuna nad on lõpuks taibanud, milleks ma olen võimeline,» leidis Chisora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles