VIDEO ⟩ Unes või ilmsi? Bullsi mängija tabas kahel päeval järjest viimase sekundi võiduviske

Karl Mihkel Eller
Copy

Korvpalliliigas NBA tegi Chicaho Bullsi mängija DeMar DeRozan ajalugu, kui temast sai esimene mängija, kelle viimase sekundi vise tõi oma klubile võidu kahel päeval järjest. Bulls võitis läinud ööl 120:119 Washington Wizardsit, aasta viimasel päeval alistati 108:106 Indiana Pacers.

Kuigi esmapilgul võib tunduda, et DeRozani tegu polnud midagi erilist, siis ajalooannaalides tuhnides tuleb välja, et kahel päeval järjest koos lõpusireeniga võidukorvi tabada polegi nii tavaline.

Esiteks, ei ole väga tavaline, et klubid mängiksid kahel õhtul järjepanu, põhihooajal toimub seda umbes 15 korda. Teiseks, mõlemad mängud peavad olema tasavägised kuni viimase sekundini. Kolmandaks, üks ja seesama mängija peab näitama külma närvi ja tabama kõige raskem viske.

Tegelikult on väga eriline, et sellise saavutusega sai hakkama DeRozan, kes ei viska just eriti palju kaugviskeid. Kohaliku aja järgi sai ta mõlema lõpusireeni viskega hakkama 31. detsembril ja 1. jaanuaril, kuigi Eestis oli selleks ajaks juba kätte jõudnud 1. ja 2. jaanuar.

Chicaho Bulls on idakonverentsi liider, 34 mängust on võidetud 24. Alates 20. detsembrist on võidetud kuus mängu järjest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles