Michael Schumacheri poeg tegi isa sünnipäeval emotsionaalse avalduse

Postimees Sport
Copy
Mick ja Michael Schumacher.
Mick ja Michael Schumacher. Foto: mickschumacher/Instagram

Seitsmekordne F1 maailmameister Michael Schumacher on pärast traagilist suusaõnnetust olnud avalikkuse silme eest eemal juba kaheksa aastat. Tema poeg Mick, kes sõidab praegu kuninglikus sarjas, tegi isa 53. sünnipäeval emotsionaalse postituse.

Mick Schumacher avaldas foto, kus võistluskombinesooni kandev isa Michael kannab teda süles. «Palju õnne, isa. Sellised päevad olid minu kasvava mootorispordi kire jaoks olulised ja mõjutavad seda siiani. Olen tänulik kõigi kogemuste eest, mida oled mulle andnud ja olen põnevil, et saan tulevikus uusi kogemusi,» kirjutas 22-aastane Schumacher Instagramis.

Vormelilegendi praeguse seisundi kohta pole küll midagi konkreetset teada, ent septembris linastunud Netflixi dokumentaalfilmis kõlasid tema abikaasa Corinna suust laused: «Loomulikult igatsen teda iga päev. Aga ma ei ole ainus. Lapsed, Michaeli isa, kogu perekond, kõik, kes tema ümber olid, igatsevad teda. Aga Michael on siin. Ta on teistsugune, aga ikkagi koos meiega. See annab meile jõudu.»

2012. aastal vormelisõitja karjääri lõpetanud ja teistkordselt vormel-1 sarjast taandunud Schumacheriga juhtus raske õnnetus 2013. aasta viimastel päevadel, kui ta oli koos poja Mickiga Prantsusmaal Meribelis suusatamas – väljaspool tähistatud radu sõitnud Schumacher kukkus ja lõi pea vastu kivi. Sakslase pead kaitses küll kiiver, ent löök oli nii tugev, et peakaitse purunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles