FOTO ⟩ Karuga võidelnud Venemaa poksija ärkas koomast moondunud näoga

Postimees Sport
Copy
Karu võiks praegu magada küll talveund, kuid juba mitmel juhul on inimene keset talve karuga silmitsi sattunud.
Karu võiks praegu magada küll talveund, kuid juba mitmel juhul on inimene keset talve karuga silmitsi sattunud. Foto: Martin Miller

Sügisel kahe sõbraga kalal käinud Venemaa poksija Ilja Medvedev pidas teele sattunud karuga maha tõsise madina, millest väljus võitjana sportlane.

Karu ründas kolmeliikmelist seltskonda Irtõši jõe äärest tagasi koju liikudes. Esimese, 48-aastane mehe murdiski loom maha, ent siis astus talle vastu Medvedev.

Karu ja poksija vahel rullus lahti elu ja surma heitlus. Medvedev sai võitluse käigus raskeid vigastusi, ent tal õnnestus noahoopidega vastane tappa. Kolmas kalamees vigastada ei saanud, ta toimetas kangelase paadiga kiiresti haiglasse. 

Medevedev pandi kunstlikku koomasse. Nüüdseks on poksija ärganud ja liikumisvõimeline, ent tema nägu on moondunud. 

«See mees minu ja Arturi vahel on tõeline kangelane. Paljud on ajakirjandusest tema looga tuttavad. Karu tappis ühe kaluri ja üritas sama teha ka Iljaga. Tal polnud enam palju lootust, ent meie kangelane leidis võimaluse. Ta jäi ise ellu ja päästis oma sõbra,» kirjutas poksi Londoni olümpiavõitja Jegor Mehhontsev sotsiaalmeedias. 

«Iljal on praegu käsil taastusravi ja ta valmistub operatsioonideks, et taastada oma endine välimus. Olen kindel, et poksi taust ja head instinktid päästsid Ilja ja tema sõbra elu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles