Koroonalaine: Euroliigas ei toimu sel nädalal ühtegi kohtumist

Karl Mihkel Eller
Copy
Viimati kohtusid Peterburi Zenit ja Milano Armani 19. novembril, siis võitis Zenit 74:70.
Viimati kohtusid Peterburi Zenit ja Milano Armani 19. novembril, siis võitis Zenit 74:70. Foto: ANATOLIY MEDVED/SIPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas pidid sel nädalal toimuma üheksanda vooru kohtumised, kuid kuna paljudesse meeskondadesse on sisse tunginud koroonaviirus, siis ei toimu sel nädalal ühtegi kohtumist. Kuni eilse õhtuni püsis veel kavas tänaseks planeeritud Milano Armani ja Peterburi Zeniti kohtumine, kuid Venemaa klubi palvel jäeti ka see kohtumine ära.

Euroopa kõige tugevamas korvpalliliigas pole sel aastal mängitud ühtegi kohtumist, viimati toimusid kohtumised 30. detsembril. Praeguse kava põhjal toimuvad järgmised matšid teisipäeval, kuid ilmselt tehakse nädala lõpus ka nendes mängudes korrektuure.

Esialgu palusid selle nädala kohtumiste edasilükkamist Ateena Panathinaikos (pidi mängima Berliini ALBAga), Istanbuli Anadolu Efes (Müncheni Bayern) ja Piraeusi Olympiacos (Kaunase Žalgris). Hiljem lisandus koroonaprobleemidega Kaasani Unics (Madridi Real), Lyon-Villeurbanne'i ASVEL (Monaco), Vitoria Baskonia (Tel Avivi Maccabi), Belgradi Crvena Zvezda (Istanbuli Fenerbahce) ja Barcelona (Moskva CSKA).

Euroliiga reeglite järgi on mängu võimalik edasi lükata kuni kolm korda, kui selle saab hiljem vabade kuupäevade olemasolul järele pidada. Kohtumise läbiviimiseks on tarvis kokku saada vähemalt kaheksa mängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles