BLOGI ⟩ Hüppevõistluse võitnud Ilves jäi Itaalias esimesena poodiumilt välja (4)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Kahevõistleja Kristjan Ilves oli taas Val di Fiemmes peetaval MK-etapil võistlustules. Kui eile teenis eestlane 13. koha, siis täna lõpetas ta võistluse neljandal kohal, poodiumist jäi lahutama 5,5 sekundit.

Laupäevane võistlus:

Hüppemäel sai Ilves kirja 97 meetrit ja 126,6 punkti, mis andis 15. koha. Arvestades, et hüppevoor peaks olema Ilvese trump, pole kindlasti põhjust tulemusega rahul olla.

Liidrina 10 km suusarajale läinud Johannes Lamparterile kaotas Ilves stardis 52 sekundit. Kui austerlane hoidis esikohta algusest lõpuni ja võitis karjääri esimese MK-etapi, siis Ilves püsis hästi ühes suures pundis ning selle lagunedes näitas eestlane head kiirust. Lõpuks jäi talle kirja 13. koht (kaotust Lamparterile +55,5) ning esikümme jäi vaid 1,2 sekundi kaugusele.

Enne võistlust:

Kristjan Ilves on olnud tänavu väga heas löögihoos. Ta kuulub MK-sarja parimate suusahüppajate hulka ning selge areng on toimunud ka suusarajal.

Itaalias peetud proovivõistlusel näitas Ilves üheksandat tulemust. Tema hüppe pikkuseks mõõdeti neljapäeval 96,5 meetrit.

Itaalias on konkurentsis 50 meest ning Ilves läheb hüppama stardinumbriga 41.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles