M-Spordi põhisõitja tegi vähem kui nädal enne MM-hooaja algust Rally1-autoga avarii

Postimees Sport
Copy
Craig Breen taltsutas möödunud aastal Ford Puma Rally1 masinat.
Craig Breen taltsutas möödunud aastal Ford Puma Rally1 masinat. Foto: M-Sport/Facebook

M-Spordi põhisõitja Craig Breen ja kaardilugeja Pula Nagle sõitsid Monte Carlo ralli eelsel testil teelt välja. Mehed intsidendis viga ei saanud, kuid uue Rally1-auto vigastused pole veel selged, kuid iirlaste testipäev sai ootamatult kiire lõpu.

Sündmused leidsid aset täna hommikul, kui Breen andis Ford Puma Rally1-autole kuuma juba varajastest hommikutundidest. Ühes aeglasemas vasakpöördes lõikas ta kurvi liiga sügavalt, ees oli sild, millele ta sõitis otsa ja see viskas auto teelt välja, kirjeldas pealtnägija intsidenti DirtFishile.

Breen testimas loetud hetked enne avariid:

Mägiteedele omaselt veeres auto alla kuristikku ning jäi pidama katuse peal. Auto jäi teest umbes 10–15 meetri kaugusele.

Craig Breen.
Craig Breen. Foto: M-Sport

Eile testis autot tiimi prantslasest sõitja Adrien Fourmaux, homme pidi kord olema Gus Greensmithi käes. Pühapäeval peaks viimasena testima Sébastien Loeb, kes kuni reedeni osaleb Saudi Araabia Dakari rallil.

M-Spordi meeskonda peetakse 2022. aasta hooaja eel üheks soosikuks, sest nad on suutnud oma Rally1-autot kõige kauem arendada ning neil lasuvad suured ootused. Iseasi, kas Breen tiimi esisõitjana suudab neid kanda. Kui 2017. aastal tutvustati WRC-autode uut põlvkonda, oli meeskonna põhisõitjaks Sébastien Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles