Pärnu Sadama pikad otsingud kandsid viimaks vilja

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Alterique Gilbert.
Alterique Gilbert. Foto: Facebook @Parnuesindusmeeskond

Pärnu Sadama korvpallimeeskonna pikad tagaliini otsingud on viimaks vilja kandnud. Nimelt andis klubi ühismeedias teada, et on löönud käed 24-aastase mängujuhi Alterique Gilbertiga.   

183 cm pikkune ameeriklane lõpetas eelmisel hooajal oma eduka ülikoolikarjääri Wichita State'i meeskonnas, mille särki kandis omal ajal ka Rauno Nurger. 

Varasemalt neli aastat ka kuulsas Connecticuti ülikoolis põhimängujuhi kohta täitnud kiire mängumees otsustas oma profikarjääri alustada just Eestist. Tema viimase hooaja NCAA näitajad olid 10 punkti ja neli söötu mängu kohta. 

«Alterique on meile suureks abiks, kuna tagaliinis oli [Siim-Markus] Postile abi vaja. Saame juurde ühe andeka ja kiire mängumehe, kes suudab nii skoori teha kui ka teistele olukordi tekitada. Loodame, et ta kohaneb oma esimesel Euroopa aastal kiiresti ja usun, et ta annab meeskonnale kõvasti kvaliteeti ja teravust juurde ning kindlasti ka fännide jaoks atraktiivsust,» kommenteeris Sadama peatreener Heiko Rannula värsket täiendust.

Tänases kohtumises TalTechi vastu Gilbert kaasa veel ei tee, kuna jõuab just sel ajal Eestisse. Küll peaks ta mänguvalmis olema järgmisel laupäeval Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles