AMETLIK ⟩ Henri Drell siirdus NBA tütarliigasse

Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Raul Mee

Eesti korvpallikoondislase Henri Drelli karjäär jätkub teisel pool Atlandi ookeani, kus ta lõi käed NBA tütarliigasse G-liigasse kuuluva Windy City Bullsi meeskonnaga.

Eestlase suundumisest G-liigasse hakati rääkima juba varem, siis nüüd on klubi oma ametlikul kodulehel lisanud Drelli mängijate nimekirja. Kõva häälega eestlast veel välja ei ole hõigatud. Klubi tüürib pikalt Euroopa tippklubides mänginud Henry Domercant. Ühtlasi on tegu NBAs mängiva Chicago Bullsi tütarmeeskonnaga.

Windy City Bulls on sel kuul alanud G-liiga hooajal saanud seni ühe võidu ja ühe kaotuse.

21-aastane Drell alustas tänavust hooaega Itaalia kõrgliigaklubi Pesaro juures, kuid hooaja edenedes kuivasid tema mänguminutid kokku. Pärast novembrikuiseid koondisemänge tuligi teade, et Drelli ja Pesaro teed on lõplikult lahku läinud. Viimased kuu-poolteist on eestlane ennast vormis hoidnud kodumaal individuaaltrenni vihtudes. 

Vahepeal seostati teda ka Eesti esiklubi Kalev/Cramoga, kuid asja sellest ei saanud. Nüüd näib Drell olevat jõudnud kokkuleppele NBA tütarliigaks oleva G-liiga meeskonnaga. Väidetavalt on leping ka juba sõlmitud, kuid nimede välja hõiskamiseks on tarvis oodata ametlikku teadet. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles