Kullamäe skooris, Kotsar noppis, Jurkatamm edenes Meistrite liigas järgmisse ringi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: Torsten Helmke via www.imago-images.de

Eile õhtul peeti üle kogu Euroopa erinevaid eurosarjamänge, kus oma osa oli etendada ka eestlastel. 

Meistrite liiga valitsev meister Burgos, mis on ühtlasi Kristian Kullamäe koduklubi, läks eile Istanbulis play-in seeria teises kohtumises vastamisi sealse Darüssafakaga ning pidi vastu võtma kindla 66:85 kaotuse.

Vahepeal pikalt koosseisust välja jäetud 22-aastane Kullamäe sai sel korral mänguaega 13,5 minuti jagu, mille jooksul tõi 9 punkti (kahesed 3/4, kolmesed 1/4) ja noppis ühe lauapalli. Negatiivse poole peale tuleb kanda aga 4 pallikaotust ka 2 isiklikku viga.

Kuna avakohtumise oli 83:78 võitnud Burgos, lähevad meeskonnad play-in seeria raames vastamisi veel ka kolmandat korda. Seejärel selgub, kumb neist pääseb edasi vahegruppi. 

Küll on Meistrite liiga vahegrupis juba koha lunastanud Mikk Jurkatamme uus leivaisa Treviso, kes alistas teises play-in kohtumises kreeklaste Lavrio 90:78. Avakohtumine kuulus itaallastele 87:72. Meie koondislane pääses eile väljakule seitsmeks minutiks ning selle ajaga kirjutati tema kontosse üks lauapall ja üks isiklik viga.

Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers sai eile Eurocupi A-alagrupis karmi õppetunni Belgradi Partizani käest, jäädes alagrupi liidrile alla kindlalt 77:102.

Kotsari kontosse kogunes 25 minutiga 9 punkti (kahesed 4/9), 7 lauapalli (sh 6 ründelauda), üks vaheltlõige, negatiivse poole peale tuleb kanda aga kaks pallikaotust ja 3 viga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles