Ka viimane slämmiuks võidakse Djokovici nina ees kinni lüüa (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Maskiga fänn poseerimas Novak Djokovici pildi ees.
Maskiga fänn poseerimas Novak Djokovici pildi ees. Foto: LOREN ELLIOTT

Meeste tennise esireket Novak Djokovic võib peagi leida ennast olukorrast, kus vaktsiinivastasus võib maksta talle karjääri.

Juba varem oli teada, et ilma koroonapassita ei saa äsja Austraaliast välja saadetud serblane osa võtta US Openist. Selle nädala alguses ilmnes aga, et vastavalt uuele korrale ei osaleks Djokovic hetkeseisuga ka Prantsusmaa lahtistel. 

«Reegel on lihtne. Vaktsiinipass muutub kohustuslikuks, kui praegune seadus jõustub. Nõnda peab võistluste ajal olema vaktsiinipass nii pealtvaatajatel kui ka võistlejatel,» lausus Prantsusmaa spordiminister Roxane Maracineanu, kes oli varem Djokovici tiimile edastanud sõnumi, et nad võiksid eriloa alusel ikkagi riiki pääseda.

Tagatipuks on kahluse alla sattunud ka Djokovici osalemine Wimbledoni slämmiturniiril. Muruvõistluse korraldajad ei soostunud teisipäeval Suurbritannia meediale selgeid sõnumeid edastama, kuid ei andnud Djokovicile leerile ka mingit kindlust selles suhtes, et teda – isegi kui vaktsineerimata sportlasi sel hetkel riiki lubatakse – Wimbledoni oodatakse.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles