Cristiano Ronaldo avaldas, kui kaua ta veel mängida tahab

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Phil Noble

Maailma üks paremaid jalgpallureid Cristiano Ronaldo teenis esmaspäeval väga erilise autasu, kui Zürichis toimunud FIFA auhinnagalal ulatati talle «The Best. FIFA Special Award» trofee.

Selle teenimiseks ei pidanud portugallane tegema muud, kui kerkima «ainult» ajaloo enim koondiseväravaid löönud mängijaks. Nimelt on Ronaldo tabamustesaldo Portugali eest praeguseks juba 115, mida on kuue võrra enim senisest maailmarekordimehest, iraanlasest Ali Daeist. 

«See oli kui unistuse täitumine, ma poleks iial uskunud, et mul õnnestub seda rekordit murda,» lausus 36-aastane Ronaldo pidukõnes. «Olen selle nimel palju ohverdanud, kuna alustasin tipptasemel mängimisega 18-aastaselt.»

Ühtlasi andis portugallane mõista, kaua teda vutiväljakutel veel näha võib. «Kuigi ma saan varsti 37, tunnen ennast hästi ja motiveerituna. Olen 18-aastasest saadik kogu aeg pingutanud ning teen seda ka edaspidi. Ma loodan veel vähemalt neli-viis aastat mängida. See küsimus on puhtalt mentaalne, sest kui sa kohtled oma keha hästi, siis peab su keha ka vastu,» lausus Ronaldo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles