BLOGI ⟩ Avalaskumisel kukkunud Sildaru jättis X-Mängudel enda trumpala pooleli (4)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Maddie Meyer/Scanpix

Üliedukas freestyle-suusataja Kelly Sildaru võistles sel nädalavahetusel USAs Aspenis ekstreemspordi mainekamal võistlusel X-Mängudel. Rennisõidus kuldmedali kaela saanud eestlanna kukkus enda trumalal pargisõidus ning loobus pärast avakatset võistlusest. Esikoha noppis karjääri neljanda X-Mängude kuldmedali teeninud Tess Ledeux.

Enne võistlust:

Kelly Sildaru tegi täna Aspenis juba ajalugu, kui Eesti ajajärgi varahommikul teenis ta enda karjääri 10. medali. Temast sai nõnda läbi aegade edukaim teismeline X-Mängudel, ent tal on võimalik veel püüda üht rekordit.

Nimelt on hetkel nii temal kui ka veel Shaun White’il ja Nyjah Hustonil teismelisena võidetud kuus kuldmedalit. Kui Sildaru peaks enda trumpalal suutma võita X-Mängudelt viienda esikoha, siis on tal ainsa teismelisena ette näidata kokku seitse kuldmedalit.

Lisaks Sildarule osalevad tänasel võistlusel šveitslannad Giulia Tanno, Mathilde Gremaud ja Sarah Höfflin, norralanna Johanne Killi, prantslanna Tess Ledeux, kanadalanna Megan Oldham ja ameeriklanna Maggie Voisin.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles