PM MONTE CARLOS ⟩ Kas WRC-sari võiks maailmas suurema huvi äratamiseks malli võtta laskesuusatamisest?

Karl Mihkel Eller
Copy
Kuigi autorallil ja laskesuusatamisel on vähe ühist, siis leidsid mõned ajakirjanikud, et WRC-sari võiks talispordi tippalalt šnitti võtta.
Kuigi autorallil ja laskesuusatamisel on vähe ühist, siis leidsid mõned ajakirjanikud, et WRC-sari võiks talispordi tippalalt šnitti võtta. Foto: Olivier Chassignole/AFP/Scanpix

Rahvusvahelise autoliidu (FIA) uus asepresident Robert Reid tunnistas, et ralli MM-sarjal on arenguruumi, kuid paanikaks pole põhjust. Monacos toimunud kohtumisel ajakirjanikega lennutati õhku mõte, kas ei võiks WRC-sari šnitti võtta laskesuusatamise MK-sarjast, mis on praegu maitsmas aastakümneid tagasi tehtud uuenduste vilju ja troonib Euroopas teleülekannete edetabeleid.

Detsembris valiti Rahvusvahelisele autoliidule (FIA) neljaks aastaks uus president. 12 aastat ametis olnud prantslase Jean Todti järel sai uueks juhiks endine rallisõitja Mohammed Ben Sulayem. Uus juhtkond on rallisuunitlusega, sest Araabia Ühendemiraatidest pärit Sulayemi kõrval sai asepresidendiks Robert Reid, kes tuli 2001. aastal koos Richard Burnsiga autoralli maailmameistriks.

Monacos toimunud kohtumine ralliajakirjanikega venis pea kolmveerandtunniseks ning arutlusele tulid mitmed erinevad teemad. Ühtlasi uuriti Reidilt, mida peaks muutuma ralli MM-sarja turunduses või fundamentaalsemalt, et meelitada rohkem fänne ning ärata huvi otseülekannete vastu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles