BLOGI ⟩ Kalev/Cramo kaotas CSKA-le 42 punktiga

Postimees Sport
Copy
Hetk novembris Tallinnas peetud mängust Kalev/Cramo - CSKA, Kristjan Kangur (sinises) võitleb Ivan Uhhoviga.
Hetk novembris Tallinnas peetud mängust Kalev/Cramo - CSKA, Kristjan Kangur (sinises) võitleb Ivan Uhhoviga. Foto: Eero Vabamägi

Pärast rohkem kui kuu aja pikkust pausi jätkusid BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna mängud VTB Ühisliigas, võõrsil kaotati valitsevale meistrile Moskva CSKA-le 62:104. Postimees tegi mängust tekstilise otseblogi.

Enne mängu:

Kalev on viimase 365 päeva jooksul saanud CSKAst jagu koguni kahel korral, eelmisel hooajal jäädi just Moskvas peale 107:102. Tõsi, poolteist kuud hiljem võttis armeeklubi Tallinnas 94:72 revanši. Karta on, et CSKA on ka täna kättemaksuhimuline.

Kalevi kodulehe teatel ei sõitnud meeskonnaga Moskvasse Rauno Nurger ega Egert Haller, neist esimene andis positiivse koroonatesti. Eelmisel nädalal lõpetati poolte kokkuleppel leping songaoperatsioonil käinud JeQuan Lewisega. Küll on kaasas värskeim täiendus Donovan Jackson.

Abitreener Indrek Reinboki sõnul soovib Kalev võimalikult kaua mänguplaanist kinni pidada. Ta usub, et CSKA tahab oma võlga maha pesta.

Kalev/Cramo pidas viimase kohtumise eelmisel nädalal Eesti-Läti liigas, kus alistas Tallinna Kalevi 113:55.

CSKA teeb aga klubi ajaloo üht kehvemat hooaega, kahe sarja peale kokku on kaotatud juba üksteist mängu. VTB Ühisliigas on võitude-kaotuste saldo 8–3, Euroliigas aga kõigest 12–8.

Seejuures tuli CSKA novembri alguses Tallinna just kahe kaotuse pealt ning pärast siinset allajäämist sai veel kaks kaotust otsa. Võimalik, et viiemängulist kaotusteseeriat polnud selle klubi ajaloos varem olnud.

Samamoodi kaotas CSKA ka seekord enne heitlust Kaleviga kaks mängu – eelmisel nädalal Ühisliiga raames Peterburis sealsele Zenitile 68:81 ning Euroliigas kodusaalis Milano Armanile 57:67. Kergemaks ei lähe, sest reedel minnakse Kaasanisse külla superhoos olevale Unicsile, kellele on sel hooajal juba kahel korral alla jäädud (ühisliigas võõrsil 64:69, euroliiga mängus kodus 67:88).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles