VIDEO ⟩ Liiga vara tähistama hakanud Kanepi viskas enda üle nalja (2)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kaia Kanepi ennatlikult käsi taeva poole ajamas.
Kaia Kanepi ennatlikult käsi taeva poole ajamas. Foto: Kuvatõmmis videost

Eesti tennisefännid said täna lisaks küünte närimisele ka hea kõhutäie naerda, kui Kaia Kanepi kogemata oma triumfi liiga vara tähistas. Õnneks haapsallanna ennatliku õnnemomendiga midagi ära «ei sõnunud».    

Kanepi oli Arina Sabalenka vastu otsustava seti kiires lõppmängus 8:7 ees, kui ta pärast valgevenelanna poolt auti virutatud palli käed taeva poole tõstis ja seejärel, käsi võidukalt rusikas, võrgu poole kõndima hakkas. 

Paraku oli see käitumine ennatlik, sest kuigi eestlanna pääses kahe punktiga ette (9:7) tuleb Austraalias kiires lõppmängus mängu vormistamiseks koguda kümme punkti. Õnneks see Kanepi jaoks probleemiks ei osutunud: järgmisel punktil virutas Sabalenka palli ise võrku ning muutis eestlanna 5:7, 6:2, 7:6(7) matšivõidu ikkagi tõsiasjaks. 

Kuna käiku läks stsenaarium «lõpp hea, kõik hea», on nii Kanepil kui ka (Eesti) tennisesõpradel võimalik tollele rutakale tähistamisele nüüd läbi huumoriprisma tagasi vaadata. 

«Teadsin, et Austraalias on kiire lõppmäng 10ni, aga mängu ajal ei tulnud see meelde. Kohtunik ka ei öelnud midagi, seega arvasin sel hetkel, et see käib 7ni,» kommenteeris Kanepi intsidenti mängujärgsel pressikonverentsil. 

See, et see talle kokkuvõttes nalja pakkus, sai selgeks ka ühismeedias. Nimelt tegi eestlanna pärast kohtumist Twitterisse postituse, kus lollitava näo saatel küsis: «Kas te panite tähele, et ma hakkasin liiga vara tähistama?»

Olgu siinkohal välja toodud ka Kanepi teine reaktsioon, kui mängu võit oli juba fakt:

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles