VIDEO ⟩ Rindu välgutanud naisfänn põhjustas tribüünidel massikakluse (3)

Postimees Sport
Copy
Motokrossi võistlus. Pilt on illustreeriv.
Motokrossi võistlus. Pilt on illustreeriv. Foto: Aurelien Morissard via www.imago-images.de

USAs Anaheimis toimunud motokrossi võistlus võttis laupäeval inetu pöörde, kui üks naisfänn otsustas tribüünidel oma rindu välgutada. 

Kui esimese hooga teenis naine tribüünidelt vaid julgustavaid hüüdeid, siis mõne aja pärast ilmus tema juurde üks teine naisterahvas, kes pidas säärast välgutamist kohatuks – kuna tema lapsed olid samamoodi tribüünidel – ning astus sellest ajendatuna ka sõnelusse. 

See polnud mokkamööda aga välgutajat ümbritsenud (mees)fännidele, kes «tülinorija» eemale lükkasid. Edasi-tagasi «tervituste» vahetamine aga eskaleerus ning ühel hetkel hakati riidlema tulnud naist juba õlletopsidega loopima. See oli tema jaoks aga viimaseks piisaks karikas ning pärast seda lahvatas tribüünidel juba suuremat sorti kaklus. 

Intsidendi avalikkuse ette toonud New York Post ei kirjuta oma artiklis, kuidas olukord lõppes. Väljaande TMZ raporteerib, et tribüünidel puhkes kaks suuremat kaklust, mille lõpetas viimaks politsei.  

Rindu välgutanud 31-aastane Danae Mari sõnas, et on pärast vahejuhtumit saanud väga palju positiivseid ja toetavaid kirju, kuid tema kirjakasti on potsatanud ka tapmisähvardusi. «80 protsenti on tõesti fännid, kuid ülejäänud 20 tahavad mind ära tappa,» lausus ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles