Kanepile kaotanud Sabalenka avas lõpuks suu (4)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Arõna Sabalenka on küll võimas, kuid sellel mündil on ka oma varjupool.
Arõna Sabalenka on küll võimas, kuid sellel mündil on ka oma varjupool. Foto: Rob Prange/AFP7 via ZUMA Press Wire/Scanpix

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste neljandas ringis Kaia Kanepile alla vandunud maailma teine reket Arõna Sabalenka vahetult pärast allajäämist ajakirjanike ette ei ilmunud, kuid praeguseks on valgevenelanna siiski esimesed kommentaarid kirjatsuradele andnud.

«Mõistagi olen ma väga pettunud,» vahendab portaal Championat eestlanna vastu koguni 15 topeltveaga (vs. Kanepi 4) patustanud Sabalenka sõnu. 

«Mul olid oma võimalused, kuid ma ei kasutanud neid ära. Alustasin kohtumist väga hästi, kuid kaotasin seejärel keskendumise, mille tulemusena muutusin äärmiselt emotsionaalseks ega suutnud enam tõrjeid mängus hoida,» lausus valgevenelanna.

Sagedased topeltvead on ülimalt võimast servi omavat Sabalenkat – 2018. aastal WTA Elite Trophy turniiril mõõdeti tema servikiiruseks koguni 214 km/h – saatnud kogu karjääri.

Ka tänavu Austraalias saatis see kammertoon kõiki tema kohtumisi: avaringis tegi ta 12, teises ringis 19, kolmandas ringi 10 ja neljandas ringis Kanepi vastu 15 topeltviga. Kokku seega 56 servipatustust.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles