VIDEO ⟩ Tipptennisist sõimas Austraalia lahtistel kohtunikul näo täis: kas sa oled lollakas? (4)

Postimees Sport
Copy
Daniil Medvedev.
Daniil Medvedev. Foto: Dean Lewins/epa/SCANPIX

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meesüksikmängu poolfinaalis alistas Daniil Medvedev (ATP 2.) 7:6 (7:5), 4:6, 6:4, 6:1 Stefanos Tsitsipasi (ATP 4.) ja läheb finaalis vastamisi Rafael Nadaliga. Poolfinaali teises setis läks Medvedev aga endast täiesti välja ning sõimas pukikohtunikul sisuliselt näo täis. Venelasele tegi tuska, et Tsitsipasi isa oma poega alatasa tribüünilt õpetas.

Kõnealune situatsioon rullus lahti poolfinaali teises setis. Kui Medvedev oli avaseti kiires lõppmängus 7:6 (7:5) võitnud, siis teises oli ta jäänud 4:5 kaotusseisu. Pausil toolil istudes hakkas ta pukukohtunikuga vaidlema.

«Kas sa oled pahane? Mille pärast? Tema isa võib iga punkti ajal rääkida, kas sa oled lollakas? Ta isa võib iga punkti ajal rääkida!» hakkas Medvedev röökima ja jätkas pukikohtunikuga sõimlemist. «Palun vasta mu küsimusele, kas tema isa võib iga punkti ajal rääkida?»

Kohtunik ütles, et Tsitsipasi isa võib rääkida, kuid juhendamine pole matši ajal lubatud, millele Medvedev reageeris: «Oh mu jumal, sa oled lihtsalt nii halb. Kuidas sa saad suure slämmi finaalis nii kehv olla? Vaata mulle otsa, kui ma räägin sinuga!» jätkas venelane röökimist.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles