Villas-Boas on vallandamisest ühe kaotuse kaugusel?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Andre Villas-Boas (paremal).
Londoni Chelsea peatreener Andre Villas-Boas (paremal). Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi enesekindel peatreener Andre Villas-Boas on vallandamisele üsna lähedal.

Kui meeskond Meistrite liigast välja peaks langema, kaotab suure tõenäosusega temasse usu ka klubi omanik Roman Abramovitš, kes seni kõik kaotused andeks on andnud.

Eile ei suudetud Inglismaa karikasarjas esiliigameeskonna Birminghami vastu enamat 1:1 viigist ja kui ka teisipäevane Meistrite liiga mäng Napoli vastu kaotatakse, pole Villas-Boase töökoht enam sugugi kindel, kirjutab The Mirror.

Kui varasemates intervjuudes on peatreener oma kohas väga kindel olnud ning klubi omanku Roman Abramovitši toetusele viidanud, siis nüüd saab temagi aru, et asjad on halvad. «See pole minu otsus, peate seda kelleltki teiselt küsima,» vastas ta küsimusele, kas pärast Napoli mängu võib tema töökoht ohus olla.

«1:1 ei ole tulemus, mida soovisime, ent see annab võimaluse Birminghamis edasi võidelda ja siiski tiitlit püüda,» kommenteeris fännide poolt välja vilistatud Villas-Boas eilset mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles