Politsei otsib Chisoraga kakelnud Haye’d

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye mänedžer Adam Booth sai kakluse tagajärjel peahaava.
David Haye mänedžer Adam Booth sai kakluse tagajärjel peahaava. Foto: SCANPIX

Saksamaa politsei pidas täna hommikul Müncheni lennujaamas kinni briti poksija Dereck Chisora, kes läks pressikonverentsil kaklema kaasmaalase David Haye’ga. Samal ajal soovib politsei ütlusi võtta ka Haye’lt, kuid seni ei ole nad suutnud poksijat leida, kirjutab Sportsmail.

«Politsei pidas Chisora Saksamaa aja järgi kinni kell 10.30. Lisaks võeti ütluste saamiseks kaasa ka Chisora treener,» teatas politsei pressiesindaja.

Samal ajal otsib politsei ka Haye’d. «Praegusel hetkel me ei tea, kus Haye asub ning me otsime teda. Ta ei olnud hommikul oma hotellis ning samas ei ole teda ka lennujaamas nähtud,» lisati politseist.

The Sun kirjutab samal ajal, et Haye'l on õnnestunud juba salaja Suurbritanniasse tagasi jõuda.

Chisora kaotas WBC versiooni tiitlimatšis Vitali Klitškole, kuid pärast suhteliselt igavat matši kiskus põnevaks pressikonverentsil, kuhu oli kohale tulnud ka Haye. Pärast sõnasõda lasid Haye ja Chisora käiku ka rusikad ning samas saatis Chisora oma konkurendi suunas ka mitmeid ähvardusi. Massikakluse järel sai peavigastuse ka Haye mänedžer Adam Booth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles