VIDEO ⟩ Vägevat hooaega tegev Kerr Kriisa sai kõige tähtsamate mängude eel vigastada

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kerr Kriisa vahetult pärast hüppeliigese välja väänamist.
Kerr Kriisa vahetult pärast hüppeliigese välja väänamist. Foto: Twitter @_Brian_Hamilton

Kerr Kriisa aitas oma alma materi Arizona Wildcatsi ööl vastu tänast Pac-12 konverentsi turniiri veerandfinaalis Stanford Cardinali vastu küll 84:80 võidule, kuid sellel triumfil võis olla väga valus hind.  

Nimelt maandus Kriisa kohtumise lõpu eel, kui mängida oli veel 32 sekundit, pärast hüppelt tehtud söötu õnnetul kombel tiimikaaslase Christian Koloko jalale ja vigastas enda hüppeliigest. Peatreener Tommy Lloydi sõnul polnud eestlane võimeline pärast jala välja väänamist sellele mingit raskust asetama.

Kui juhendajalt küsiti vigastuse võimaliku tõsiduse kohta, sõnas ta järgmist: «Tegemist on mingit sorti hüppeliigese vigastusega, aga selle tõsiduse kohta pole mul aimugi.»

Nõnda närivadki Wildcatsi poolehoidjad küüsi, kuna Arizonat (põhihooajal 28 võitu ja 3 kaotust) on kohe ees ootamas hooaja kõige tähtsamad mängud: reedel minnakse Pac-12 turniiri poolfinaalis vastamisi Coloradoga (20-10) ning seejärel on algamas ülikoolikorvpalli hooaja kulmnatsioon ehk märtsihulluse turniiri (March Madness).

Kriisa viibis Stanfordi vastu väljakul 33 minutit ja tõi selle ajaga 10 punkti (kolmesed 3/9), millele lisandusid veel 5 korvisöötu, 2 vaheltlõiget, 1 lauapall ja 1 isiklik viga.

Meie mehe tänavused näitajad mängu kohta on 10,1 punkti, 4,9 korvisöötu ja 2,6 lauapalli. 

Kohtumise tipphetked (Kriisa vigastus 1.52st):

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles