VIDEO ⟩ Kerr Kriisa ajas vastaste fännid marru: nelja aasta pärast müüb ta Eestis kartuleid

Postimees Sport
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Denis Poroy/AP/Scanpix

USA korvpalliliigas NCAA suutis Arizona Wildcats eestlasest mängujuht Kerr Kriisa vastasmeeskonna fännidele naha vahele pugeda.

Wildcats teenis NCAA turniiri teises ringis lisajal 85:80 võidu TCU Horned Frogsi üle. Vigastuspausilt naasnud ning kolm punkti visanud Kriisa näitas väljakult lahkudes vastasmeeskonna fännidele žesti, millega nood omasid tervitavad.

Kaotusvalus TCU Horned Frogsi fännidele see mõistagi ei meeldinud. Nii sattus 21-aastane eestlane sotsiaalmeedias verbaalsete vasturünnakute alla.

«Arizona mängijad on loonud head sisu, mida nende kaotuse korral kasutada,» kirjutas üks fänn Twitterisse.

«Peapael ei luba tema verevarustusel pähe jõuda. Kerr Kriisa on kõige halvem mängija, keda olen oma silmaga mängimas näinud. Telerist on pilt veel hullem. Ma ei ütleks kunagi seda üliõpilase kohta, aga olen hämmingus, et ta esimeses divisjonis mängib. Veelgi enam, et ta põhiviisikusse kuulub. Kohutav mängija,» oli teise sapise fänni kommentaar.

«Nelja aasta pärast müüb Kriisa Eesti tänavatel kartuleid,» ennustas kolmas.

Vaevalt, et selline vastukaja Kriisat heidutab. Eestlane on varemgi vastasfännidele ette jäänud. Seevastu Wildcatsi poolehoidjate seas on eestlane armastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles