Las Vegasesse lennanud Haye’d võib oodata viieaastane vanglakaristus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (keskel) Londonis Heathrow lennujaamas.
David Haye (keskel) Londonis Heathrow lennujaamas. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Münchenis pressikonverentsil rusikaid välgutanud David Haye pole seni veel Saksamaa politseile juhtunu osas ütlusi andnud ning otsustas praegu hoopis Las Vegasesse põrutada.

Haye ja laupäeva õhtul Vitali Klitškoga poksiringis kohtunud Dereck Chisora lasid mäletatavasti pressikonverentsil rusikad käiku ja juhtunut asus uurima ka Saksamaa politsei, kirjutab Sportsmail.

Kui Haye mõistetakse süüdi ohtlikus rünnakus, siis võib teda ees oodata kuni viie aasta pikkune vanglakaristus. Samas Chisorat võib oodata kuni kahe aasta pikkune karistus. Siiski tunduvad mõlemad stsenaariumid küllaltki utoopilised ja tõenäoliselt määratakse mõlemale mehele suur rahaline trahv.

Samas on Müncheni politsei avaldanud, et Haye’ga ühenduse saamiseks võib kuluda veel kaks nädalat. Pärast nädalavahetuse madinat madalat profiili hoidev Haye otsustas praegu aja maha võtta ning põrutas eile Las Vegasesse. «Lendan ära soojemasse kliimasse. Nüüd on aeg pidutseda,» teatas Haye Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles