Pärnu Võrkpalliklubi avaldas Avo Keele mantlipärija

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Toomas Jasmin.
Toomas Jasmin. Foto: Pärnu võrkpalliklubi/Facebook

Pärnu Võrkpalliklubi uueks peatreeneriks sai 37-aastane Toomas Jasmin.

Viimased 12 aastat Pärnu spordikoolis noori võrkpallureid treeninud saarlane võtab peatreeneritooli üle Avo Keelelt, kes hakkab juhendama Soome meistriliigasse kuuluvat WoVo naiskonda. Jasminile on see esimene kord juhendada peatreenerina meistriliigas mängivat võistkonda.

«On au astuda selliste meeste jälgedes nagu Andrei Ojamets, Pasi Rautio, Urmas Tali ja Avo Keel. Annan endast parima, et Pärnu head tulemused rõõmustaksid ka tulevikus poolehoidjaid. Mul on suur soov järgmisel hooajal näha esindusvõistkonnas mitmeid oma endisi õpilasi. Võistkonna komplekteerimine käib, sihiks on kokku saada noor ja ambitsioonikas koosseis, kellega on võimalik võidelda medalite eest,» lausus Jasmin Pärnu pressiteates.

Klubi tegevjuht Reio Tilk lausus, et Jasmin on tõestanud end eduka noortetreenerina. «Pisikestest poistest, kelle treenimisega ta 2010. aastal Pärnu spordikoolis alustas, on parimad täna jõudnud ka Pärnu ja teiste Eesti klubide esindusvõistkonda, noorteklasside liider Märt Tammearu ka välisklubisse. Jasmini hea töö noortega väärib tunnustamist. Klubi poolt oli see loogiline käik edutada ta pärast Urmas Tali ja Aavo Keele abistamist peatreeneriks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles