M-Sport andis teada, millal Loeb järgmisena WRC-sarjas stardib

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Francois Flamand

M-Sport Fordi autoralli meeskond andis teada, et hooaja avaetapil võidutsenud üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb tuleb mai lõpus toimuval Portugali rallil taas nende masinaga starti.

«Pumaga [hooaja avaetapil] kihutamine on üks mu lemmikuid rallimälestusi ning Monte Carlos pärast nii pikka pausi taas triumfeerimine oli lihtsalt imeline. Juba esimesest testist alates olen ma ennast selles autos väga hästi tundnud ja naudin uut autot, selle võimu ja hübriidsüsteemi meeletult. 

Portugal oli mu kalendris tühi auk ning tegemist on kruusaralliga. Olen seal ka 2019. aastal võistelnud, seega mul on isegi mõningate katsete legendid kodus olemas. See oligi põhjuseks, miks ma valisid Portugali [järgmiseks ralliks, kus võistelda], sest tahtsin väga osaleda kruusarallil. Mulle meeldib see teekate, mistõttu oli tegemist väga lihtsa valikuga,» sõnas prantslane.

Kokku on Loeb Portugalis startinud kuuel puhul ning tal on ette näidata kaks esikohta ning kaks teist kohta. Kahel puhul, sealjuures ka 2019. aastal, on prantslane jäänud aga teepervele. 

Tänavune Portugali ralli sõidetakse 19.-22. maini. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles