EUROLIIGA VEERANDFINAALID Real ja Olympiakos veerandfinaali avamängudes ei vääratanud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Reali mängumees Fabien Causeur.
Reali mängumees Fabien Causeur. Foto: Kiko Huesca/Epa/Scanpix

Kolmapäeval toimunud korvpalli Euroliigas veerandfinaalides tundsid võidurõõmu Madridi Real ja Olympiakos, kes astusid nõnda mõlemad sammukese lähemale Serbias toimuva final four'i suunas.

Põhiturniiri neljandana lõpetanud Madridi Real (18 võitu, 10 kaotust) alistas veerandfinaali avamängus Tel Avivi Maccabi (5. asetus, 17–11) tulemusega 87:74. Hispaanlaste mänguvankrit vedas Fabien Causer, kes viskas 20 punkti, Guerschon Yabusele toetas teda 15 silmaga. Külaliste resultatiivseim oli Scottie Wilbekin samuti 20 punktiga. 

Kohtumise tipphetked:

Teises kolmapäevases veerandfinaalis oli põhiturniiri teine meeskond Olympiakos (19–9), kindlalt 71:54 üle AS Monacost (7. asetus, 15–13). Kreeklaste punktid jagunesid võrdselt: Shaquielle McKissic ja Georgios Printezis viskasid mõlemad 13, Thomas Walkup 11 ning Kostas Sloukas ning Sasha Vezenkov 10 punkti. Monaco leeris jõudsid kahekohalise punktisummani Donta Hall ja Mike James, kes tõid samuti 10 punkti. 

Kohtumise tipphetked:

Kõik Euroliiga veerandfinaalid peetakse kolme võiduni. Mängudega jätkatakse juba täna, kui avamängu võitnud Barcelona võõrustab koduplatsil Müncheni Bayernit ning Milano Olimpia loodab teisel katsel koduväljaku eelise Anadolu Efesi vastu ikkagi ära kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles