Meenutus 2018. aastast: Aafrika šamaanid panidki Cityle ja Guardiolale needuse peale?

Toimetas Ville Arike
Copy
Manchester City peatreeneril Pep Guardiolal ei jäänud Madridis üle muud, kui pea käte vahele haarata.
Manchester City peatreeneril Pep Guardiolal ei jäänud Madridis üle muud, kui pea käte vahele haarata. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters/Scanpix

Manchester City jalgpallimeeskond kaotas Meistrite liiga poolfinaalis dramaatilisel moel Madridi Realile ning tuleb küsida, kas Cityl ja meeskonna peatreeneril Pep Guardiolal on nõidus peal? Igatahes 2018. aastal lubati Aafrikas seda teha!

Guardiola pole Cityga Meistrite liiga võitjaks veel tulnud ega tule tänavugi.

Neli aastat tagasi loobus City Elevandiluuranniku staari Yaya Toure teenetest ning see otsus küttis toona Mustal mandril kirgi. Toure pakkus, et Guardiolal tuleb edaspidi Aafrika mängijatega «probleeme». Tema agent Dimitri Seluk läks aga märgatavalt kaugemale.

«Jumal näeb kõike. Viis, kuidas ta käitus klubi legendi Yayaga, pööras Aafrika tema vastu. Paljud loobusid City toetamisest. Olen kindel, et paljud šamaanid ei lase Guardiolal tulevikus Meistrite liigat võita. Talle pannakse Aafrikast needus peale. Elu näitab, kas mul on õigus või mitte,» vahendas The Sun Seluki sõnu 2018. aastal.

Neli aastat hiljem näib küll, et tal on õigus. Lõpliku tõe saame teada siis, kui Guardiolal kõik mängud Citys juhendatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles