Venemaa suusakoondise peatreener lahkus Ukraina sõja tõttu konkurentide leeri

Postimees Sport
Copy
Sergei Ustjugov oli üks sportlastest, kes harjutas Markus Krameri grupis.
Sergei Ustjugov oli üks sportlastest, kes harjutas Markus Krameri grupis. Foto: Rolf Simeon via www.imago-images.de/imago images/Rolf Simeon

Alates 2015. aastast Venemaa murdmaakoondist juhendanud sakslane Markus Kramer alustas tööd Itaalia koondise juhendajana.

Itaalia koondises kuulub Krameri gruppi üheksa sportlast – meestest Pellegrino, Francesco de Fabiani, Giandomenico Salvadori, Paolo Ventura ja Davide Graz ning naistest Lucia Scardoni, Greta Laurent, Anna Comarella ja Katerina Ganz.

Venemaal töötades juhendas ta näiteks kahekordset maailmameistrit ja olümpiavõitjat Sergei Ustjugovit ning olümpiavõitjat Julija Stupaki.

«Soovin Markusele tema uuel positsioonil edu. Mul on hea meel, et olen saanud temaga koostööd teha. Ta aitas meie noori treenereid väga palju. Mul on hea meel, et tal on nüüd kaks olümpiavõitjat.

Meie koostöö oli viljakas. Kahju, et asjad niimoodi välja kukkusid, kuid meist ei sõltunud siin midagi,» lausus Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe, kes viitas Ukraina sõja tõttu Venemaa sportlastele määratud võistluskeelule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles