VIDEO ⟩ Just nii sünnivad Postimehe e-sporditurniirid: meid visati pea ees vette

Copy

E-sport Meedia Grupp on enda südameasjaks võtnud kodumaise e-spordimaastiku pideva arendamise. Selle tarbeks on korraldatud arvukalt erinevaid turniire, üks suurem kui teine. Värskelt lõppenud ROG «CS:GO» meistriliiga finaal on vaieldamatult nende kroonijuveel. Mida aga sellise ürituse korraldamine nõuab?

8. mail kogunesid Eesti parimad «CS:GO» mängijad Postimehe majas asuvasse «Õhtu» stuudiosse, et teha selgeks kõige osavam. Seni oli turniir toimunud üle võrgu, kuid finalistid said võimaluse üksteist üle arvutikuvarite piiluda.

Selle võimaldamine ei tulnud aga lihtsalt – kohale kärutati ohtralt tehnikat ja tööjõudu ning ülekanne toimus lausa kahe erineva stuudio jõul.

Postimehe kaamera uudistas, kuidas erineb e-sporditurniiri produktsioon tavalisest teleülekandest, milliseid ümberharjumisi on pidanud tegema kommentaatori rolli kehastav koomik ning kuidas suhtub kodumaisesse maastikusse rahvusvahelise kogemusega küberatleet.

«Miks me seda teeme? Sest see on lahe! Me armastame videomänge ja me armastame e-sporti,» sõnas e-spordi suunajuht Andri Allas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles