Liverpool võitis kuueaastase pausi järel taas karika

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli mängijad rõõmutantsu löömas.
Liverpooli mängijad rõõmutantsu löömas. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi võitis kuueaastase pausi järel taas karika, kui Inglismaa liigakarika finaalis alistati penaltiseeria järel esiliigas palliv Cardiff City.

Kohtumine algas paremini Cardiffile, kes asus 19. minutil Joseph Masoni tabamusest juhtima, kuid 60. minutil Martin Škrtel viigistas ja selle seisuga normaalaeg ka lõppes.

108. minutil viis Dirk Kuyt omakorda juhtima Liverpooli, aga Ben Turneri tabamus 118. minutil viis mängu penaltiseeriani.

Penaltiseerias osutus 3:2 paremaks aga Liverpool, kes võis kuueaastase pausi järel taas tiitlivõitu nautida. Seejuures eksisid võitjate poolel kaks esimest lööjat, kui palli ei saanud väravasse Steven Gerrard ja Charlie Adam.

Cardiffi poolel osutus lõpuks patuoinaks Anthony Gerrard, kes ei suutnud viimase lööjana palli väravasse saata ja sellega kindlustas Liverpool endale võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles