ANALÜÜS ⟩ Kalevi tagaliini nõrkus, Pärnu raudne võitluslikkus ja jokkeri ilmumine otsustasid seeria saatuse

Ville Arike
, reporter
Copy
Pärnu Sadama meeskond on kolmandat korda järjest alistanud BC Kalev/Cramo ja võib rõõmustada. Esiplaanil peatreener Heiko Rannula.
Pärnu Sadama meeskond on kolmandat korda järjest alistanud BC Kalev/Cramo ja võib rõõmustada. Esiplaanil peatreener Heiko Rannula. Foto: Mihkel Maripuu

Pärnu Sadama korvpallimeeskond tegi ajalugu, olles esimene peale Tartu Rocki, kes Eesti meistrivõistluste play-off-seerias on suutnud alistada paljukordse meistri BC Kalev/Cramo. Seejuures tuldi tänavuses poolfinaalseerias välja 0:2 kaotusseisust, otsustav mäng võideti võõrsil 82:73. Postimees võtab Pärnu võidu peamised põhjused alljärgnevalt kokku.

1. Kalevi ülihõre tagaliin

Kas mäletate veel niisuguseid mängijaid nagu JeQuan Lewis, Davion Berry, Silas Melson? Nad olid olemas mullu septembrikuus, kui Kalev võitis Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri. Nad olid olemas oktoobris, kui Kalev alistas Meistrite liiga põhiturniiril võõrsil Türgi klubi Bursa Tofase, kes tugevas koduliigas jäi esimesena play-offist välja. Nad olid olemas 1. novembril, kui Kalev alistas Ühisliigas Moskva CSKA 67:56.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles