Tänak jätkab võitlust: püüame võtta, mis võtta annab

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport

Hyundai rallisõitjat Ott Tänakut tabas Portugali ralli reedesel võistluspäeval halb õnn, sest kahel järjestikusel katsel purunes tema auto rehv. Kõrgest mängust on eestlane väljas, kuid samas seisab ees pikk laupäev.

«Kui ma peaksin katsed lühidalt kokku võtma, siis ütleksin, et need olid kuumad, keerulised ja väga nõudlikud. Eriti keeruline oli katsete teine läbimine, tekkisid roopad ja üleüldiselt oli väga raske nendele autodele. Paraku oli meil pärastlõunal ka kaks järjestikkust rehvipurunemist ja ühtlasi kimbutasid meid ka tehnilised probleemid, mille tulemusena kõvasti aega kaotasime,» ütles Tänak, kes on kümnendal kohal, kaotades liider Elfyn Evansile (Toyota) enam kui kolme ja poole minutiga.

Tänakul on siiski hea meel, et jõudis tagasi hooldusalasse, mis annab võimaluse jätkuvalt soliidseid punkte püüda. «Vaatame, mida pikk laupäev meile toob, jätkame võitlemist ja püüame võtta, mis võtta annab,» lausus ta.

Laupäeval on kavas seitse kiiruskatset. Ralli eel tõdes Tänak, et laupäevased katsed peaksid olema karmimad kui reedesed. Eriti põnevaks võiks minna 12. ja 15. kiiruskatsel, millel on pikkust 37,24 km.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles