Eesti plokkvibukoondis teenis MK-etapil kaks poodiumikohta

Toimetas Ville Arike
Copy
Eesti plokkvibunaiskond: Maris Tetsmann (vasakult), Meeri-Marita Paas, Lisell Jäätma.
Eesti plokkvibunaiskond: Maris Tetsmann (vasakult), Meeri-Marita Paas, Lisell Jäätma. Foto: Eesti Vibuliit

Lõuna-Koreas Gwangjus peetud MK-etapil teenis Eesti plokkvibukoondis teise koha nii naikonna- kui ka segavõistkonnavõistlusel.

Eesti naiskond koosseisus Meeri-Marita Paas, Lisell Jäätma, Maris Tetsmann oli kuu aega tagasi peetud esimesel etapil jõudnud MK-sarjas esimest korda poodiumile. Siis tuldi kolmandaks, nüüd vahetati see veel koha võrra parema tulemuse vastu.

Kvalifikatsioonis sai Eesti 2054 punktiga kolmanda koha ja pääses sellega otse veerandfinaali. Seal alistati Mehhiko 230:227 ning poolfinaalis ka Türgi 224:223. Finaalis tuli tunnistada võõrustajate 232:228 paremust.

Segavõistkond koosseisus Lisell ja Robin Jäätma sai teel finaali jagu Iraanist, Colombiast ja Indiast. Esikohamatšis kaotati Taiwanile 144:148.

Eesti koondise treener Maarika Jäätma nentis vibuliidu pressiteate vahendusel, et erilist rahulolutunnet ei ole, sest ka finaalmatšid olid võidetavad. «Naiskond jäi veidi ajahätta ja sellest tulenevalt tuli sisse ka lohakaid laske. Segavõistkonna duellis mängis väga suurt rolli tuul, mis keerutas korralikult ja millest aru saamine oli keeruline. Kokkuvõttes oli hommikupoolik edukas ja kaks hõbemedalit on kõva saavutus,» ütles Jäätma.

Individuaalselt saavutas Robin Jäätma meeste ja Meeri-Marita Paas naiste seas 9. koha.  Lisell Jäätma jõudis aga nelja parema hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles