Eestlaste tugevad lahingud sportkeegli MMil päädisid nappide kaotustega

Toimetas Ville Arike
Copy
Heret Ots võistlustules.
Heret Ots võistlustules. Foto: Elva sport

Elvas peetaval klassikalise sportkeegli MMil selgusid teisipäeval teise vooru pääsejad nii naiste kui ka meeste arvestuses. Neljapäeval jätkuval turniiril eestlasi lahingusse ei astu, edasipääsemisele jõudis kõige lähemale Urmas Lembla.

Kahel päeval toimunud kvalifikatsioonivõistlustel astus üles viis eestlast, teiste seas meeste seas kõiki Eesti rekordeid hoidev Markko Abel ja meie naiste valitsev meister Heret Ots. Parima individuaalse tulemuse tegi Lembla, kes mängis end edasipääsejate hulka, kuid langes järgmisena võistelnud sportlaste parema soorituse tagajärjel teisele poole kvalifikatsioonikünnist. Pärast võistlust ütles ta, et rajal tundis end hästi ning hea enesetunne annab sooritusele palju juurde.

Teisipäeva õhtul toimusid kvalifikatsioonivõistlused segatandemis, kus ühise etteaste tegid Abel ja Ots. Loosi tahtel osutus vastaseks tugev sakslaste paar, kuid eestlased hoidsid pinget üleval. Esimene voor oli tasavägine ning teiselgi püsis vahe stabiilselt väike. Viimastele visetele minnes tegid sakslased lõpuspurdi, visates mitu üheksat järjest ja kasvatades vahet, mida polnud enam võimalik tagasi teha.

Eestlasi saame näha tänasel sprindivõistlusel. Kell 9.35 stardivad naised, võistlustules on Marian Saar ja Heret Ots. Kell 12.30 on kord Lembla käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles