Eestlannade teekond Poola MK-etapil lõppes veeradfinaalis

Postimees Sport
Copy
Nelli Differt
Nelli Differt Foto: Tairo Lutter

Vehklemise MK-etapil Poolas Katowices pääses põhitabelisse viis eestlannat. Kõige edukamad olid Irina Embrich ja Nelli Differt, kes jõudsid kaheksa parema sekka. 

Veerandfinaalid

Differt kohtus kaheksa parema hulgas itaallanna Alberta Santuccioga, kuid pidi leppima 9:15 kaotusega. 

Embrich lähks vastamisi prantslanna Marie-Florence Candassamyga, kuid tunnistas vastase 13:10 paremust. 

Kolmas ring

Embrich alistas 15:8 Laurence Epee ja tagas koha veerandfinaali. Kaheksa parema hulgas läheb ta vastamisi prantslanna Marie-Florence Candassamyga. Matš algab kell 16.20 sinisel rajal.

Lehise ja Differti matši asus 4:1 juhtima olümpiavõitja, kuid peagi jõudis Differt viigini ning läks siis juba mööda. Eduseisu ta enam käest ei andnudki, tagades 15:9 võiduga koha veerandfinaalis. Järgmisena läheb ta vastamisi itaallanna Alberta Santuccioga, matš algab kel 16.20 kollasel rajal.

Teine ring

Embrich võitis korealannat Hyen Lee'd 13:11, Kuusk kaotas aga itaallannale Fedrica Isolale napilt 13:14. Eestlanna oli 44 sekundit enne viimase minimatši lõppu juhtimas 12:10, kuid normaalaeg lõppes 13:13 viigiseisul ning otsustava torkega jäi ta Isolale alla.

Differti vastasseis saksalanna Alexandra Ndologa läks samuti otsustava torke peale, kui minimatšide järel oli seis 10:10. Seal soosis õnn eestlannat ja Differt võttis võidu.

Lehis alistas teises ringis 15:8 jaapanlanna Miho Yoshimura.

Esimene ring

Teise asetusega Lehis alistas kindlalt 63. asetusega poolatari Anna Wieczoreki 15:4. Embrich võits itaallannat Alice Clericit 15:11 ja Kuusk leedulanna Vikte Azukaitet 15:12. Differtil ei tekkinud probleeme ameeriklanna Anne Cebulaga, kelle eestlanna alistas 15:9.

Kirpu kaotas britt Susan Maria Sicale 13:15 ja langes konkurentsist.

Otsepilt

Punane rada

Roheline rada

Kollane rada

Sinine rada

Kvalifikatsioon

Eestlannadest alustas teekonda kvalifikatsioonist Veronika Zuikova, kel jäi põhitabelist puudu vaid üks võit. Otsustava matši kaotas ta 6:13 kvalifikatsioonis üheksandat asetust omanud prantslannale Lauren Rembile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles