VIDEO ⟩ Staadioni juures tekkinud kaos lükkas Meistrite liiga finaali edasi

Postimees Sport
Copy
Järjekord Stade de France'i ees.
Järjekord Stade de France'i ees. Foto: twitter

Meistrite liiga finaalmatši toimumiskoha Stade de France’i ümbruses tekkis kaos, mistõttu tuli finaalmängu rohkem kui pool tundi edasi lükata.

Matši algus lükati edasi, sest paljud Liverpooli poolehoidjaid ei pääsenud õigeks ajaks tribüünidele. Kohalviibijate sõnul tekkisid staadioni sissepääsude juures pudelikaelad. Olukord läks lausa nii tõsiseks, et politsei kasutas pipragaasi.

«See on esimene kord, kui mind jalgpallimängul pipragaasiga rünnatakse. Liverpooli fännid on end ohjes hoidnud,» säutsus BBC ajakirjanik Nick Parrott.

Sportsmaili reporteri Rob Draperi sõnul muutus olukord ohtlikuks. «Politsei suunas fänne kitsastele radadele, mida blokeerisid nende enda sõidukid. See kõik on väga ohtlik. Inimesed tahavad piletit näidata, aga siin on nii kitsas ja liiga palju inimesi.»

Stade de France mahutab 80 000 inimest, kuid nii Liverpooli kui ka Madridi Reali fännidele müüdi kummalegi 20 000 piletit. Liverpooli fänne reisis Pariisi aga oluliselt rohkem kui 20 000. 

Kell 22 algama pidanud Meistrite liiga finaal sai avavile lõpuks kell 22.36. UEFA ametliku teate kohaselt lükkus mängu algus edasi turvakaalutlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles