Eesti epeenaiskonna laeks jäi Poolas veerandfinaal

Postimees Sport
Copy
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeenaiskond (Katrina Lehis, Nelli Differt, Kristina Kuusk) langes Poola MK-etapil konkurentsist veerandfinaalis, kus kaotas Hiinale. 

Veerandfinaal

Kaheksa parema hulgas tuli Eestil tunnistada Hiina 33:30 paremust. Tasavägiselt kulgenud matši juhtis Eesti veel pärast viiendat minimatši 20:19, kuid seejärel haaras kerge initsiatiivi Hiina, kes suutis eduseisu lõpuni hoida.

Teine ring

Avaringis oli Eesti vaba. Teises ringis mindi vastamisi Ukrainaga. Eesti oli suure osa matšist kaotusseisus, kuid eelviimases minimatšis suutis Differt jõuda 28:28 viigini.

Eesti ja Ukraina ankrunaiste duellis jäi peale olümpiavõitja Lehis, kes alistas vastase 9:5 ning kindlustas Eestile 37:33 võidu. Veerandfinaalis kohtub Eesti Hiinaga, kes sai 45:22 jagu Egiptusest. Matš algab kell 13 rohelisel rajal.

Enne võistlust

Eesti koondise eest on täna võistlustules vaid Katrina Lehis, Nelli Differt ja Kristina Kuusk. Irina Embrich lendab täna koju ning Erika Kirpu on haige. Nii võistlevad naised ilma varuvehklejata.

Avaringis on Eesti vaba ehk esimeseks matšiks tuleb rajale tulla kaheksandikfinaalis. Eesti vastaseks on Ukraina, kes alistas avaringis Usbekistani. Eesti avamatš algab kell 12 punasel rajal.

Kollane rada

Sinine rada

Roheline rada

Punane rada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles