Hyundai tiimiboss eitab võistkonnas valitsevat kriisi

Postimees Sport
Copy
Julien Moncet.
Julien Moncet. Foto: DUFOUR FABIEN/Hyundai Motorsport / Fabien Dufour

Hyundai autorallitiimi pealik Julien Moncet tunnistas, et võistkonna seis jätab soovida, ent ei näe olukorda süsimustades toonides.

Juba hooaja eel oli teada, et i20 hübriidauto arendusega on jäädud konkurentidest maha. Üksikuid helgeid hetki on senise nelja ralli järel näidatud, kuid üldarvestuses jääb Hyundai juba Toyotast maas 59 silmaga (175 vs. 116 punkti). Kaks nädalat tagasi Portugalis tuli leppida kolmanda, viienda ja kuuenda kohaga.

«Pärast Portugali saime kriitikat. Muidugi on seda valus kuulda, aga konstruktiivne kriitika tuleks meelde jätta,» ütles Moncet täna alanud Sardiinia ralli eel intervjuus RTBF-ile. 

«Tegime analüüsi, oleme parandanud nii palju, kui selle lühikese aja jooksul on võimalik. Kõike ei suuda me mõistagi lahendada. Oleme üritanud parandada oma organisatsiooni, suhtlust ja üldist protsessi.»

Ta jätkas: «Võrreldes aasta algusega oleme kõvasti edasi liikunud. Olukord pole ideaalne, aga töötame Keenia suunas, mis tuleb samuti varsti (23. juunil). Meil jääb vaid mõni päev. Me pole seal, kus peaks, aga ma ei ütle, et oleme kriisis. 

Õhus on veel palju küsimärke, aga liigume soovitule järjest lähemale. Töötame logistika kallal, et saaksime autole vajalikke juppe. See kõik võtab aega. Ilmselt liiga kaua, aga endiselt on eesmärk MM-tiitel.»

Sardiinia rallil saab silma peal hoida siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles