Eesti koondislane selgitas, mis tunne oli Messi vastu mängida

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi (vasakul) ja Karol Mets.
Lionel Messi (vasakul) ja Karol Mets. Foto: ANDER GILLENEA/AFP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis kaotas pühapäeval maavõistluse Argentinale 0:5. Eesti koondise kapten Karol Mets tunnistas, et kõik väravad löönud Lionel Messi tase on lihtsalt niivõrd kõva, et Eesti väravavahil ja kaitsjatel ei jäänud mingit võimalust.

«Tema kvaliteet on lihtsalt nii kõrge, et ta leiab kõige pisematest ruumidest võimaluse peale lüüa ja seda veel nii hästi, et väravavahil ei jäägi mingit võimalust,» ütles Mets intervjuus ERRi spordiportaalile Messi kohta.

Keskkaitsja arvates oli pressingu all raske mängida, kuid aukartust kahekordse maailmameistri ees ei tuntud. «Kahel puhul ei pidanud nad ise väga palju tegema, et väravani jõuda, selles suhtes jääb palju kripeldama. Parem meeskond võitis, uskumatult raske oli vahepeal kaitsta,» tunnistas ta.

«Minul õnnestus Messi vastu mängida suurem osa ajast, need liikumised palliga ja pallita; kogu aeg oli aktiivne, väga raske oli teda kinni panna. Olime enne mängu positiivselt meelestatud, kellelgi ei olnud aukartust, proovisime süstida üksteisele julgust ka palliga pressingu all mängida,» ütles Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles