Tarmo Kingist saab Sergei Zenjovi klubikaaslane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink
Tarmo Kink Foto: Toomas Huik

Jaanuari viimasel päeval Inglismaa esiliigas palliva Middlesbrough jalgpallimeeskonnaga lepingu lõpetanud Tarmo Kink jätkab karjääri Ukrainas.

Varasemalt välisklubidest veel Moskva Spartaki ja Györi ETO särki kandnud Kink sõlmis lühiajalise kontrahti Sergei Zenjovi tööandja Lvivi Karpatõga.

«Sellega peaks nüüd kõik korras olema ning peaksin kaheks kuuks olema selle klubi mängija,» avaldas Kink. «Arvan, et tegemist on minu jaoks päris hea võimalusega, kuna sealne tase on väga tugev.»

Kui Ukraina liigas on praegu talvepuhkus, siis mängudega jätkatakse just pärast koondisekohtumisi ning Karpatõl on järgmine matš kavas 3. märtsil, kui võõrsil minnakse vastamisi Luhanski Zorjaga. Käimasoleva hooaja viimane kohtumine on klubil kavas 10. mail võõral väljakul Dnipropetrovski Dnipro vastu.

«Päris otse ma koondisest klubi juurde ei lenda, vahepeal tuleb ka Eestist läbi põigata,» tunnistas Los Angeleses Eesti rahvusesinduse kohtumiseks El Salvadoriga valmistuv Kink. «Klubist (Karpatõst – toim.) helistati mulle ning tehti pakkumine. Nad on ka varasemalt minu vastu huvi tundnud ja mind enda ridadesse soovinud.»

Tänavu ei ole Karpatõl Ukraina liigas kõige paremini läinud ning kahekümne vooru järel hoitakse 16 punktiga 13. kohta. Eelmisel aastal oktoobri lõpus põlve vigastanud Zenjov ei ole trauma järel saanud veel meeskonda aidata, kuid mängumees on ise avaldanud lootust, et hooaja lõpus õnnestub tal põhimeeskonna ridades juba paar kohtumist pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles