Rahvuste liiga: Ungari häbistas Inglismaad, Leedul on oht vajuda mudaliigasse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Võidurõõmsad Ungari koondislased.
Võidurõõmsad Ungari koondislased. Foto: Adrian Dennis

Jalgpalli Rahvuste liiga kõrgeimal tasandil ehk A-divisjonis tundsid eile võidurõõmu Ungari, Saksamaa, Holland ja Belgia. 

Esiti surmagrupiks ristitud A3-alagrupis šokeeris vutisõpru Ungari, kes alistas värske EM-hõbeda Inglismaa koondise koguni 4:0. Sama grupi teises kohtumises ei läinud käbarad paremini ka valitseval Euroopa meistril ehk Itaalial, kes jäi 2:5 alla Saksamaale. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kui kolmandas grupis on seega nelja vooru järel olukord põnevast-põnevam, siis neljandas grupis sammub teistel eest Holland, kes oli eile 3:2 üle Walesist. Võidurõõmu tundis ka Belgia, kes alistas 1:0 Poola. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

C-tasandil läheb jätkuvalt täbarasti ka meie lõunalõunanaabritel, kes said neljandas voorus türklastelt 0:2 sakutada. Leedul on nelja vooru järel null punkti ning neid ähvardab tõsine mudaliigasse langemise oht. Tõsi, selleks tuleb neil alagrupis esmalt ikkagi viimaseks jääda ja seejärel kaotada ka play-out kohtumine

Hetkeseisuga liituksid play-out'ides nendega Küpros, Valgevene ja Gibraltar, kuid see vutikompott võib kahe alles jäänud vooruga veel muutuda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rahvuste liiga põhjamudas ehk D-divisjonis jätkab oma kõrget lendu aga Läti koondis, kes oli eile 2:0 üle Liechtensteinist. Siiani ainult võite tunnistanud lätlasi lahutab uuesti tase kõrgemale tõusmisest sealjuures veel kõigest üks punkt.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles