Inglismaal ja Itaalias kõik karikad võitnud jalgpallitäht riputas putsad varna

Karl-Joosep Küngas
Copy
Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov Foto: Manan Vatsyayana / AFP

Mõned päevad tagasi Itaalia tippklubist Milano Interist lahkunud Aleksander Kolarov teatas, et tema sportlaskarjäär on tänaseks lõppenud.

Kolarov lõpetas sportlaskarjääri, kuna tal on võimalus lähiajal jalgpalli juures jätkata. Seda juba mõne klubi spordidirektori või treeneri positsioonil. Sestap otsustas ta, et 36-aastaselt on tema hiilge ajad sportlasena möödas.

Karjääri jooksul õnnestus Serbia tähtmängijal esindada mitmeid tippklubisid. Karjääri säravamad aastad veetis ta Manchester City rivistuses, kus ta krooniti ka kahekordseks Inglismaa meistriks. Lisaks õnnestus tal kanda nii Rooma Lazio, AS Roma kui ka Interi särke. Interiga krooniti ta mullu ka Itaalia meistriks.

«Ma teadsin, et ühel päeval see päev saabub. On küll kahju jalgpalliga väljakul hüvasti jätta, ent olen õnnelik, et sain enda unistused täita. Soovin tänada kõiki, kes on mind sellel teekonnal aidanud. Mul oli suur au esindada erinevaid klubisid ja muidugi ka Serbia koondist. Viimase särki kandsin ma alati suure auga,» lausus Kolarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles